Nog 2maanden

Door: Wendy

Blijf op de hoogte en volg Wendy

02 Oktober 2007 | Nederland, Zandvoort

Hallo,
alvast even een berichtje. Pff er is nog zo veel te regelen. Meer dan je denk. Aangezien mijn paspoort geen half jaar meer geldig is op de dag dat ik terug kom moet ik die voor dat ik weg ga nog opnieuw laten maken. Mijn rijbewijs is alleen in europa geldig dus ik meot een internationaal rijbewijs aan gaan vragen. En mijn vader gaat ook nog weg 13November, ja hij gaat een half jaar naar Cyprus. Dus dat betekend als ik 21Februari terug kom ik snel mijn spullen moet wassen want dan ga ik een weekje naar Cyprus:D Wat een leven haha
Gelukkig is mijn eerste maand al helemaal geregeld. De eerste maand vertoef ik heel relaxt bij familie om even bij te komen, daar de dingen te bezoeken die ik wil, bij te kletsen, kerst te vieren en oud&nieuw te vieren, en om vervolgens daar weer van bij te komen haha. Dus eigenlijk begint mijn trip 6 Januari 2008 pas echt. Geheel alleen :D:D Maar ik ben er van overtuigt dat ik daar al snel andere mensen zal ontmoeten en dus niet helemaal alleen zal zijn. Het is nog 9 weken en dan is eht zo ver.
Ik heb 24November mijn "afscheids etendje" ja ik denk doe het dit keer zelf maar kan natuurlijk neit verwachten dat ze ieder jaar een etendje voor em organiseren haha (K)
ik zal komende weken nog wel een paar keer wat schrijven om te laten weten hoe alles gaat en hoe ik me voorbereid,...
Dikke kus