Wat een week,...
Door: Wendy
Blijf op de hoogte en volg Wendy
14 December 2007 | Nieuw Zeeland, Rotorua
haha Na ik kan weer lachen dat is 1 ding wat zeker is..
Ik zal het ven in het"kort" vertellen Maandag middag kreeeg ik enorme pijn in mijn buik,.. Nou heb ik dat wel vaker en daarna val ik flauw. Maar dit was anders, het bleef de hele nacht pijn doen en ik kon amper lopen. Penny moest werken en kwam rond 12u weer terug tegen die tijd deed het zo vreselijk veel pijn dat ze me naar het zieknhuis bracht,..(wel te verstaan 1u rijden!!!!!!) dat was hel elk bobbeltje in de weg volede ik en tegen de tijd dat ik bij het ziekhuis was kon ik helemaal niet meer lopen ik leunde over al tegen aan penny heeft me binnen op een bankje gezet en is snel de auto weg gaan zetten. Aangezien ik geen burger ben van Nieuw-Zeeland moesten er uiteraard allerlei formulieren van te voren in gevult worden. Maar de dame achter de balie zag dat ik kapot van de pijn gign dus haalde ze er snel een eerste hulp zuster bij. ik kreeg als eerste morfine en daarna gingen ze alles pas onder zoeken. Morfine WAT EEN TOP SPUL!!!! haha Ik kon mijn geluk niet op ik zat te lachen had hele verhalen volgends penny had ik weer sterretjes in mijn ogen. Ja idd ik was zo high als het maar kon maar ik voelde tenminsten de pijn niet ze deden allemaal bloed testen ik kreeg een naald in mijn arm waar ze zoutwater in lieten dippelen. Ik moet overduidelijk in het ziekenhuis blijven en na tijdje moest ik plassan aangezien ik zo veel vloeistof naar binne had gehad via dat buisje, ging ik naar de wc ik kreeg zo'n lang nacht hemd aan echt te grappig en terwijl ik die aan trok, tro0k ik dat invuus uit mijn arm,.. Ik bloede als een rund werd lig in mijn hoofd en ging bijna voor de vlakte,... Ik had onder tussen al 5keer morfine door het infuus gehad en kreeg uitslag,... Wat blijkt nou ik ben alergies voor morfine!!:S
Dus dan maar andere pijn stillers maar daar wordt je niet zo vrolijk vcan eerder moe haha.
Ze zouden me die avond opereen maar dat ging niet door toen de volgende ochtend uit eindelijk werd ik woensdag om 14.30u
geopereerd. En dat is eng,.. ja ik ben nog nooit opgenomen in het zieknhuis laat staan geopereerd en onder nacose gebracht. Toen ik bij kwam was ik bang echt bang ik zag allemala onbekende gezichten entoern zag ik Ewald hij had ijs voor me. Omdat je zo'n ding in de mond en keel krijgt heb je na de operatie een droge mond. Ik ben een maar een paaar die avond wakker gewoorden de nachten waren rot. De dame links van mij lag de hele tijd te puffen en te steunen en de dame rechts lag te snurken als een boom van een vent haha. Donderdag moest ik lopen omdat hoe sneller ik zou lopen hoe sneller ik naar huis mocht,.. Dus om tien uur dacht ik moet plassen ik bel de zusdter en loop met haar naar de wc. Nope niet dus ik ging na 4stappen helemaal van de kaart ik werd wakker in me bed met 6zusters om me heen die bloed afnamen me bloeddruk meten me hardslag dezen en een zuurstog master op,... Dat ging dus neit zo soepel. smiddags weer proberen en na twee stappen ging het weer mis gelukkig stond ik dicht bij me bed dus ik kon me zo in bed laten vallen. En de pijn in mijn buik is gewoon niet te omschrijven ik heb 3gaatjes in mijn buik bij me navel daar onder zeg maar op de rand van je ondergoed en aan de andere kant van je blinde darm zo zijn ze naar binnen gegaan,... Na het avond eten vond ik dat ik het gewoon nog een keer moest proberen ik zat tenslotte toch al recht op en had wat dingetjes uit mijn kastje gepakt. en toen lukt het eindelijk ik was naar de wc gelopen ik was zo blij als een klein kind met haar barbie is haha. Ik kon mijn geluk niet op haha smsde snel me vader en moeder hahaha. NOu die avond nog een keer gelopen en het ging goed. Afgelopen nacht heb ik in 2stuk door geslapen tot dat de zuster om half 6 me bloeddruk en teperatuur enzo kwam opmeten maar daarna weer door geslapen tot negen u toen Liz (mijn zuster voor overdag) kwam kijken hoe het ging. De dokter kwam om half 10 met heel goed nieuws ik had namelijk ent gedouched was wel erg draaierig maar IK MOCHT NAAR HUIS!!!! Dus ik ben nu bij lewis en wanda in Rotorua. Heb net geslapen en werd net helemaal niet lekker wakker wanda heeft mijn medicijnen opgehaald en die werken erg goed. Komende dasgen beetje rustig aan doen en dan kan ik er weer helemaal tegen aan,... Als ze je blinde darm er uit hebben gehaald spuiten ze een soort gas in je lichaam pff dat vole ik in mijn buik(het is net of zwanger ben niet normaal) maar dat gaat er van zelf uit,.. als je begrijpt wat ik gedoel:S:S haha. Maar dat gas moet een kant op en vaak gaat dar om hoog dus mijn schouder gewrichten en boven armen doen pijn. Als of je gigantische spierpijn heb zeg maar,..
ik wil ook nog even IEDEREEN bedankten die me heeft gebelt gesmst een email en een brichtje(op de site) hebben achter gelaten. Echt helemaal top dat geeft me echt een goed gevoel,..
NOu tot snel. En dan met een leuk verhaal. Dikke kus ik ga eten en dan vroeg me bed in.
Ps het is hier BLOEDJE HEET haha:P
14 December 2007 - 09:04
Reedje:D:
He lieverdju,
Ik ben blij dat je even wat van je laat horen, jeetje mina, wat een verhaal, naja wel om een goed begin te maken van je verslag van je 3 maanden weg;)Je heb nu al heel wat meegemaakt, en je heb wel pijn,maar je ben wel een x stoned geweest van de nieuw zeelandse morfine, hahaha!!!
Lievie ik ben blij dat t beter met je gaat, ik was echt geschrokken!!!
Hoop dat nu alles goed zal verlopen...
Ik zag je moeder in t dorp, nah, die zag er niet echt vrolijk uit natuurlijk, helemaal dikke ogen, zo zielig, ze kan natuurlijk niet zo ff in een uurtje naar je toe, en je papa is ook al niet thuis, je mama houdt niet van vliegen,maar denk dat ze t er nu best voor ovcer had gehad!
heb je me gelukspoppetjes nog gevonden bij me briefje:D:$, je had ze cker nog niet echt bij je he, want anders was alles anders gelope, hehe!
Moppie, ik wil het liefst nog verder schrijven,maar dat is zo belachelijk, haha de rest wil ook nog schrijvn, ik schrijf je binnekort wel een bericht op je hyves:D:DZag dat je daar ook gewoon nog te zien was:D
Lieverd, doie je rustig aan, niet te snel weer druk gaan doen, je heb nog 3 kwart maanden, om je daar te vermaken, ff inhalen die tijd;)
Tot snel lieverd
Dikke kus en veel liefs Reeds:D(L)u -
14 December 2007 - 11:38
Elise:
Haai Mop,
gelukkig gaat het weer beter met je! en houden zo he!::) ik wil niet dat ik volgende week weer te horen krijg: Wen is ziek of ligt in het ziekenhuis ;)!
Ik ga weer aan het werk!
Je mama is ook beneden aan het werk :D NICE haha! Veel plezier nog we we houden contact!
Xxxxx (L)you -
16 December 2007 - 22:18
Kim:
tijger!!! wat hoor ik nou allemaal??? kan je weer niet even zonder ons???? hahaha
ik ben blij om te horen dat het al beter met je gaat!!
en nu geen trieste verhalen meer! lekker genieten!!
dus het word ook geen kiwi plukkerij werk meer voor jou???
hahaa moppie ik denk aan je vanaf het koude holland!!
kusjes kim (van egdom)